Erdoğan'ın Katar ziyareti iptal oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Medeniyetler İttifakı Doha Zirvesine ' katılmak için 10-12 Aralık tarihlerine yapması...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Medeniyetler İttifakı Doha Zirvesine ' katılmak için 10-12 Aralık tarihlerine yapması planlanan Katar ziyareti, doktorların uygun görmemesi üzerine iptal edildi.
26 Kasım'da sindirim sistemi ameliyatı geçiren ve taburcu olduğu 29 Kasım'dan beri Kısıklı'daki evinde dinlenen Erdoğan, bu süre içinde bir bakanlar kurulu toplantısına katılmamış, bir bakanlar kurulu toplantısı da iptal edilmişti.
İstirahatine Kısıklı'daki evinde devam eden Erdoğan'ın Cumartesi günü Katar'a gerçekleştireceği ziyaret de iptal edildi. Ziyaretin doktorların Erdoğan için uzun yolculuğu uygun görmemeleri üzerine iptal edildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz