Erdoğan'ın Mezarlık Ziyaretine Korumalar Hazırlıksız Yakalandı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki evinden Ankara'ya hareket etmek üzere yola çıktı. Erdoğan'ın aniden karar...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kısıklı'daki evinden Ankara'ya hareket etmek üzere yola çıktı. Erdoğan'ın aniden karar değiştirip anne ve babasının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'na yönelmesi korumalara zor anlar yaşattı.

Başbakan Erdoğan, evinden ayrıldıktan bir süre sonra anne ve babasının kabrinin bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı'na yöneldi. Ancak, bu durumdan habersiz olan korumalar hazırlıksız yakalandı.

Karacaahmet Mezarlığı'ndaki anne ve babasının mezarının başına gelerek dua okuyan Başbakan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti. Başbakan Erdoğan'ın ani mezarlık ziyareti polis ekipleri arasında da hareketliliğe neden oldu. Çevre güvenliği için kısa sürede olay yerine gelen koruma polisleri ve trafik ekipleri kimsenin mezarlığa yaklaşmasına izin vermedi. Yaklaşık 10 dakika mezarlıkta kalan Erdoğan çifti daha sonra ayrıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz