Erdoğan'ın vekillerle görüşme trafiği sürüyor

ANKARA (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapatma davasıyla ilgili yol haritasını belirlemek üzere başlattığı milletvekilleriyle görüşme trafiğine bugün de devam etti. Erdoğan, sürece ilişkin görüş ve önerilerini almak üzere ikinci 50 kişilik milletvekili grubuyla bir araya geldi.

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısının ardından Başbakanlık Resmi Konutu'na geçen Başbakan Erdoğan, kurul üyesi bakanlarla durum değerlendirmesi yaptı.

Başbakan Erdoğan, daha sonra AK Parti Genel Merkezi'ne gelerek, milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti hakkında açılan kapatma davasına karşı yol haritasını belirlemek üzere önceki gün 48 milletvekilinin görüş ve önerilerini alan Başbakan Erdoğan, görüşme trafiğine bu akşam da devam etti. Erdoğan, aralarında Ankara Milletvekili Salih Kapusuz, Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt, Ordu Milletvekili Enver Yılmaz'ın da bulunduğu 50 milletvekiliyle akşam yemeğinde buluştu. Erdoğan, milletvekillerini tek tek dinleyerek, sürece ilişkin öneri ve görüşlerini alacak.

Reklam
Reklam

Toplantıda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, AK Parti Grup Başkanvekilleri Nihat Ergün, Sadullah Ergin, Nurettin Canikli ve Bekir Bozdağ, TBMM

Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ile Başbakan Erdoğan'ın danışmanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da hazır bulundu.

Erdoğan, önümüzdeki hafta sonuna kadar tüm grubu dinleyecek. Erdoğan, milletvekilleriyle yaptığı görüşmelerin ardından AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nu toplayarak, önümüzdeki süreçte izlenecek stratejiyi belirleyecek.