Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık:

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçeye katılan yeni mahallelerde altyapı çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ilçeye katılan yeni mahallelerde altyapı çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi.

Posbıyık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Hamzafakıhlı Mahallesi'nde toplam 6 bin 350 metre içme ve kullanma suyu şebeke hattının yapıldığını söyledi.

Mahallelerden Bölücek'te 7 bin 700, Kıyıcak'ta 2 bin 500 metrelik içme ve kullanma suyu şebeke hattının tamamlandığını hatırlatan Posbıyık, şunları kaydetti:

"İlçeye katılan yeni mahallelerde altyapı çalışmaları sürdürülüyor. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından belediyemize yeni katılan mahallelerde toplam 20 bin 200 metre yeni içme ve kullanma suyu şebeke hattının yapımı gerçekleştirildi. Halkın kesintisiz ve daha sağlıklı su kullanımı ile şebekedeki kayıp kaçak oranını en aza indirmek amacıyla ilçede bulunan eskimiş su hatlarının değişimleri yapılıyor. Eylül 2012 ayında bir önceki aya göre su üretiminde yaklaşık 100 bin metreküp tasarruf sağlandı. Kanalizasyon şebeke hatlarındaki kaçakları en aza indirmek amacıyla eskimiş hatlarının değişimleri de sürüyor."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: