Ereğli Belediye Başkanı Posbıyık'a Ziyaret

Almanya Yazıören-Torunlu Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret

Almanya Yazıören-Torunlu Köyü Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı ziyaret etti.

Özmen, ziyarette yaptığı konuşmada, derneklerinin kuruluş çalışmalarının tamamlanmasının ardından faaliyetlerine başladığını ve amaçlarının yurt dışında Ereğli sevgisini herkese aşılamak olduğunu söyledi.

Posbıyık da mahalle ve köyleriyle birlikte Ereğli'yi son yıllarda daha güzel ve daha modern bir kent yapma uğraşında olduklarını belirterek, bu çalışmalarının da vatandaşlar tarafından takdir edilmesinin kendilerini mutlu ettiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: