Ereğli Belediye Başkanı Seçilen Özgüven:

Resmi olmayan sonuçlara göre Ereğli ilçesinde belediye başkanılığı seçimini kazanan AK Parti teşkilatı, basın toplantısı düzenledi.

Resmi olmayan sonuçlara göre Ereğli ilçesinde belediye başkanılığı seçimini kazanan AK Parti teşkilatı, basın toplantısı düzenledi. İlçe Teşkilatında düzenlenen basın toplantısına AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli’nin yeni Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu, Kadın Kolları Başkanı Keziban Çatlı, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli’ye AK Partili bir Belediye Başkanı kazandıran Ereğli halkına teşekkür ederek, Büyükşehir Yasası ile Ereğli’yi daha yaşanabilir bir kent haline getireceklerini kaydetti. Özgüven: "Ereğli’yi hep birlikte yöneteceğiz" Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise sorumluluklarının kat be kat arttığını anımsatarak bu sorumlulukların bilincinde olduklarını kaydetti. Ereğli’nin hizmetkarı olarak Ereğli’nin sorunlarının çözümü kavuşturulması için üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarını belirterek, Ereğli’yi hep birlikte yöneteceklerini, Ereğli’yi Ereğli halkıyla, muhalefetiyle, esnafıyla, işçisiyle memuruyla yöneteceklerini ifade etti. 5 yıl boyunca çok çalışacaklarını anımsatan Özgüven, “İşimiz çok bunun bilincindeyiz. Çok çalışacağız. İşimiz çok bunun bilinci ve kararlılığındayız. Her şeyin üstesinden geleceğiz. Seçimlerde bizi destekleyen desteklemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: