Ereğli Belediyesi'nin Projesi Birinci Oldu

Ereğli Belediyesi ile Monfalcone Belediyesi'nin hazırladığı proje, Friuli Venezia Giulia Bölge İdaresi tarafından "En İyi Proje Ödülü"ne layık görüldü.

Ereğli Belediyesi ile Monfalcone Belediyesi'nin hazırladığı proje, Friuli Venezia Giulia Bölge İdaresi tarafından "En İyi Proje Ödülü"ne layık görüldü.

Ereğli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, İtalya'nın Monfalcone Belediyesi ile "Kardeş Kent" protokolü kapsamında sivil toplum diyaloğuna yönelik hazırlanan "IT-Girişim Türkiye-Sivil Toplum ve AB Topluluğu'nda Demokratik Katılımın Geliştirilmesi, Türkiye'deki Üçüncü Sektör ve Sosyal İçerme" adlı projenin Friuli Venezia Giulia Bölge İdaresi tarafından en iyi proje ödülüne layık görüldüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Projenin, 27 proje arasından birinci seçildiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Slovenya Bölgesel Ekonomi Örgütü'nün (URES) proje lideri olduğu çalışmada, Monfalcone ve Karadeniz Ereğli ve Zonguldak belediyeleri proje ortağı olarak yer aldı. Ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu da (UNFPA) iştirakçi olarak eş finansman sağladı. 1 Ekim'de başlayacak ve bir yıl devam edecek projenin toplam bütçesi 50 bin avrodur."

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: