Ereğli Chp’den Oktay’a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Türk Kızılayı’nın 145. Kuruluş yıl...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Türk Kızılayı’nın 145. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay’ı ziyaret etti.

CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, beraberine yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türk Kızılayı’nın 145. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Hayrettin Kartal, Kızılay’ın dünyanın en eski, en köklü yardım kuruluşu olduğunu, her türlü doğal afet ve felaketlerde hem Türkiye’de hem de tüm dünyada yardıma muhtaç insanlara organize bir şekilde yardıma koştuğunu, bu nedenle büyük takdir kazandığını belirterek Kızılay’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay da ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu belirterek çalışmalar hakkında bilgi verdi ve CHP Yöneticilerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: