Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Akyüz: İleriye Bakacağız

Zonguldak Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, geriye dönük söyleyecek bir şey olmadığını,...

Zonguldak Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz, geriye dönük söyleyecek bir şey olmadığını, ileriye baktıklarını söyledi.

Zonguldak Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kongrede güven tazeleyen Kooperatif Başkanı Murat Akyüz, güvenerek kendisine oy veren, vermeyen bütün üyelere teşekkür etti. ,

Kongrede, Murat Akyüz yönetiminin karşısına Şaban Başkan’ın yönetimi rakip olarak çıktı. İki yıl süreyle göreve gelen Başkan Murat Akyüz, oluşturduğu yeni yönetim listesi ile 75 oy alırken, Şaban Başkan’ın listesi 30 oyda kaldı.

Reklam
Reklam

Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Murat Akyüz ve yeni yönetimi, ilerleyen günlerde protokol ziyaretleri gerçekleştirecek. Kooperatif yönetimi, ayrıca, Akıllı Kart sitemine geçiş çalışmalarını aralıksız sürdürecek, Mart ayında Ereğli halkı, halk otobüslerinde nakit kullanmayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: