Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Adayları Ziyaretlere Başladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde adaylığını açıklayan Hikmet Tezel ve...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresinde adaylığını açıklayan Hikmet Tezel ve Yönetim Kurulu üyeleri destek arayışları için ziyaret turlarına başladı.

Olağan Genel Kurulu'nu 20 Nisan Cumartesi günü yapacak Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne aday olan Hikmet Tezel ve yönetim kurulu üyeleri, Kdz. Ereğli Çilek Halk Otobüsleri Başkanı Murat Akyüz ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette destek istediklerini dile getiren Hikmet Tezel, iyi çalışmalar yapacaklarını ve önerilere açık olduklarını söyledi. Çilek Halk Otobüsleri Başkanı Murat Akyüz, yeni oluşumda şoför esnafının da yer almasının memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Daha sonra söz alan, mevcut yönetimde de görev yapan ve tekrar aday olan Kemal Özer ise mevcut Başkan Mehmet Azman’ın Bölge Birliği Başkanlığı yaptığını ve 2 görevi bir arada yürütemeyeceği için aday olmadığını söyleyerek kendilerinin göreve aday olduklarını ifade etti.

Çilek Halk Otobüsleri Başkanı Murat Akyüz ziyarette bir kez daha söz alarak Kdz. Ereğli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi destek olacaklarını söyleyerek 20 Nisan’da yapılacak kongrenin hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: