Ereğli FEM'in kampanyasında 80 ünite kan bağışı yapıldı

Zonguldak Ereğli FEM Dershanesi, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ve Ereğli Kızılay Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen...

Zonguldak Ereğli FEM Dershanesi, Zonguldak Kızılay Kan Merkezi ve Ereğli Kızılay Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen kan bağışı kampanyasında 80 ünite kan bağışında bulunuldu.

Ereğli FEM Dershanesi tarafından her yıl düzenlenen kan bağışı kampanyası, bu sene de dershane binasında gerçekleştirildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği kan bağışında 80 ünite kan bağışı yapıldı. Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yusuf Oktay, FEM Dershanesinin kan bağışındaki duyarlılığına değindiği konuşmasında, “Kan bağışı her sene FEM Dershanesi'nde adet haline gelmiştir. 80 ünite kan bağışında bulunulmuştur. Ereğli halkını her pazartesi garajlarda olan yerimizde kan bağışına davet ediyoruz. Kan, üretilemeyen tek ilaç olduğu unutulmamalıdır. Önümüzdeki günlerde fakültede de kan bağışları düzenlenecek. Zonguldak Kızılay Kan Merkezi, haftanın 2-3 günü Ereğli’ye geliyor. Bütün halkımızı kan vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

FEM Dershanesi Müdürü Ercan Yazıcı da düzenledikleri kan bağışı kampanyasında veliler başta olmak üzere, çalışanlar ve çevre esnafının da destek verdiğini belirterek, herkesi teşekkür ettiğini söyledi. Yazıcı, “Bu sene FEM Dershanesi'nde ikinci kan bağışına imza atılmıştır. Bunu artık gelenek haline getirdik. Öğrencilerimizin ve velilerimizin toplumsal görev şuuru içerisinde konuya gösterdikleri duyarlılıklarından ötürü, ayrıca, kan bağışında görev alan Kızılay yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz