Ereğli Halkı Sahur Için Tırnaklı Pideye Akın Ediyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle ilk sahura hazırlanan halk, tırnaklı pideye ağırlık veriyor. Fırıncılar...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ramazan ayı nedeniyle ilk sahura hazırlanan halk, tırnaklı pideye ağırlık veriyor. Fırıncılar cuma günü itibariyle ağırlıklı olarak pide çıkaracaklarını söyledi.

Fırın çalışanlarından İsa Başaran, sahur için vatandaşların tırnaklı pideye akın ettiğini söyledi. Başaran, “Ereğli halkı ilçeye has olan tırnaklı pide ile makarna yapmak için tırnaklı pide alıyor. Bizler de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışıyoruz. Cuma günü ilk iftar için de çalışmalarımızı tamamladık. Amacımız halkımızın taleplerini karşılayabilmek.” dedi.

Reklam
Reklam

Bir diğer fırın çalışanı Musa Akçay ise konuşmasında Ramazan ayında 500 gram pidenin 2 liradan satılacağını, ekmekte başlayan tuz oranı uygulamasının pidelerde de uygulanacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: