Ereğli Kaymakamı Çay:

 Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay,  "Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu yıl 82 köy yolunda bakım ve onarım çalışması yapıldı" dedi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, "Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu yıl 82 köy yolunda bakım ve onarım çalışması yapıldı" dedi. Çay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede köyler ve mahallelerinde alt yapı çalışmalarına ağırlık verildiğini bu doğrultuda İl Özel İdaresi bütçesinden 306 bin 755, Köylere Hizmet Götürme Birliği bütçesinden de 78 bin 119 lira yardım yapıldığını bildirdi. Akköy ve Çömlekçi köyleri dışında asfaltsız köy yolu bulunmadığını hatırlatan Kaymakam Çay, "Bu köylerimizin de bu yıl içerisinde alt yapı çalışmaları yapıldı, 2014 yılında da asfaltlama işlemi tamamlanacaktır. Köy muhtarlarımıza yardımlarımız gelen talepler doğrultusunda devam etmektedir. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından bu yıl 82 köy yolunda bakım ve onarım çalışması yapıldı" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: