Ereğli Spor Bayan Futbol Takımı Eskişehir Maçına Hazırlanıyor

Türkiye Bayanlar Birinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Ereğlispor Bayan Futbol Takımının 24 Kasım Cumartesi günü...

Türkiye Bayanlar Birinci Futbol Ligi’nde mücadele eden Ereğlispor Bayan Futbol Takımının 24 Kasım Cumartesi günü Beyçayırı Stadı’nda oynanacak olan Eskişehir maçına tam kadro hazırlandığı belirtildi.

Ereğlispor Bayan Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Faruk Varlık, haftasonu oynanacak Eskişehir maçı öncesi yaptığı açıklamada,”Eskişehirspor ile Cumartesi günü saat 12.00’de yapacağımız maçtan galibiyet hedefliyoruz. Üçte üç yaparak galibiyet serimize devam etmek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Tüm sporseverleri hafta sonu oynayacağımız Eskişehir maçında bizi desteklemeye davet ediyorum. Cezalı ve sakat futbolcumuz yok. Tam kadro maça hazırlanıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: