Ereğli TSO'dan Uluslararası Fuara Çağrı

ZONGULDAK (AA) – Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Almanya’da düzenlenecek Sanayi ve Endüstri Fuarı'na katılmak isteyen firmalara çağrıda bulundu.

ZONGULDAK – Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Almanya’da düzenlenecek Sanayi ve Endüstri Fuarı'na katılmak isteyen firmalara çağrıda bulundu. Ereğli TSO'dan yapılan yazılı açıklamada, 7-11 Nisan tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek Sanayi ve Endüstri Fuarı'na katılmak isteyen firma yöneticilerinin TSO’ya başvuruda bulunması gerektiği belirtildi. Döküm teknolojileri, döküm malzemeleri, metal işleme makineleri ve teknolojileri, plastik ve seramik malzemeler, bağlantı sistemleri ve teknolojileri, endüstriyel makine parçaları, dişliler ve nano malzemelerinin fuarda yer alacağı belirtilen açıklamada, onay alan firmaların konaklama, ulaşım ve fuara giriş ücretlerinin yüzde 60'lık kısmının, üst limit 2 bin lira olmak üzere KOSGEB tarafından karşılanacağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: