Ereğli’de 24 Girişimci Adayı

 İŞKUR İle Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika töreni düzenlendi.

İŞKUR İle Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” sertifika töreni düzenlendi. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde yeni bir iş hayali kuran 24 girişimci adayına 9 günlük eğitimin ardından sertifikaları verildi. Sertifika törenine Ereğli İŞKUR Şube Müdürü Sait Eker, oda başkanı Enver Bozkurt, Mimarlar ve Mühendisler Oda Başkanı Mehmet Koç ile girişimci adayları katıldı. Törende konuşan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, girişimci adaylarına önerilerde bulunarak, “İşinizde hileniz doğruluk ve dürüstlüğünüz olsun. Ne yaparsanız yapın dürüstlükten vazgeçmeyin. Siz dürüst ve doğru olduğunuz sürece üstesinden gelinemeyecek iş yoktur. İşinizi sevin, ona değer verin” dedi. Mimarlar ve Mühendisler Oda Başkanı Mehmet Koç ise girişimci adaylarına başarılar dileyerek, bundan sonraki meslek hayatında helalinden ve bol kazançlar elde etmelerini temenni etti. Son olarak Ereğli İŞKUR Müdürü Sait Eker girişimci adaylarına seslendi. Eker yaptığı konuşmasında devletin iş kurmak isteyen girişimcilere yönelik yürüttüğü projelerin kaçırılmayacak bir nimet olduğunu söyleyerek, düzenlenen eğitimlere yeterli katılımların sağlanması ile işsizlik unsurunun ortadan kalkabileceğine değindi. Konuşmaların ardından girişimci adaylarına sertifikaları takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: