Ereğli'de Çitçilere Eğitim Verildi

Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İmdat Aydın, Ereğli Ziraat Odası işbirliğiyle çiftçilere yönelik toprak numunesi alımı eğitimi gerçekleştirildiğini

Ereğli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü İmdat Aydın, Ereğli Ziraat Odası işbirliğiyle çiftçilere yönelik toprak numunesi alımı eğitimi gerçekleştirildiğini bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Çiğdemli köyü ilköğretim okulunda gerçekleştirilen eğitimde, müdürlük personeli Erol İbiş, veteriner Serkan Aslan ve Ziraat Mühendisi Ayla Atik tarafından toprak numunesinin nasıl alınacağı ve analizi konusunda eğitim verildiğini belirtti.

Geçmiş dönemlerde su sıkıntısı yaşayan Çiğdemli köyünün su sorununun çözüme kavuşturulduğuna dikkati çeken Aydın, yapılan bilgilendirme ve sunumun ardından çiftçilere çok sayıda basılı doküman, broşür ve toprak numunesi alımı için bez torbalar dağıtılmasının ardından uygulamalı toprak numunesi alımı yapıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş / Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: