Ereğli'de elektrik kesintisi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yoğun kar yağışı enerji nakil hatlarında kesilmeler meydana getirdi. Özellikle uzun süre...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yoğun kar yağışı enerji nakil hatlarında kesilmeler meydana getirdi. Özellikle uzun süre elektriklerin kesilmesi vatandaşları zor durumda bıraktı.

Kar yağışı nedeniyle Ereğli’de elektrik kesintileri meydana geldi. Elektrik Kurumu kesintilerin ardından adeta dondu kaldı. Gece saatlerinde başlayan kesintiler, özellikle gündüz saatlerinde çok uzun sürdü. Sabah saatlerinden kesilen enerji akşam saatlerine kadar verilmedi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’da elektrik kesintileri ile ilgili bilgi verdi. Kaymakam Çay, gerekli girişimlerin yapıldığını ve tamir için oluşturulan ekiplerin bakım yaptıklarını dile getirdi. Çay açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Elektrik sıkıntısı hem merkezde hem köylerimizde hat safhadaydı. Dün ilgili Sakarya şantiyesi ile görüştük. Oradan gelen 3 ekip çalışmaya devam ediyor. Enerji-Sa’dan da 6 ekip kurdurduk. 19 personel şu anda çalışmaya devam ediyor. 19 köyümüzün elektriği yok şu anda anacak belki şu anda bu sayı biraz düşmüş olabilir. 14 merkez mahallesinde elektrik yok.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz