Ereğli'de Engelliler Için Yürüdüler

Engelli bireyler için toplumda farkındalık oluşturulmak için Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şubesi tarafından ilçede yürüyüş düzenlendi.

Engelli bireyler için toplumda farkındalık oluşturulmak için Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şubesi tarafından ilçede yürüyüş düzenlendi. "FATİ Engellilerle Birlikte Yaşama Kültürünü Arttırmak İçin Türkiye ile Buluşuyor" isimli yürüyüşe AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Emniyet Müdürü Yücel Kaya, Ereğli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Efe, Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Resmi Daire Müdürleri ve çok sayıda engelli ve ailesi katıldı. Faaliyet hakkında gazetecilere bilgi veren Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şube Başkanı Abdül Vefa Demirkıran, ülke genelinde yapılan yürüyüşte kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek amacın toplumda engelli bireyler için farkındalık oluşturmak olduğunu kaydetti. Ereğli Tren Garı önünden başlayan yürüyüş Hükümet Konağı'nda son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz