Ereğli'de Fırıncılara Yönelik Hijyen Eğitimi

Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından organize edilen program kapsamında unlu mamul üretiminde ve satışında görevli personele yönelik hijyen eğitimi

Ereğli Bakkallar ve Bayiler Odası tarafından organize edilen program kapsamında unlu mamul üretiminde ve satışında görevli personele yönelik hijyen eğitimi verildi.

Konya Gıda Mühendisleri Odası Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ünver, Ereğli Namık Kemal İlköğretim Okulu Sosyal Faaliyetler Salonu'nda verdiği eğitimde, unlu mamul üretimini yapan çalışanlara ve satış sorumlularına, ekmek üretimi konusunda dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bilgi verdi.

Ereğli Bakkalar ve Bayiler Odası Başkanı Cumhur Yaman, eğitim semineri hakkında gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Odamız üyesi fırınlarda ekmek üretiminde ve satışında görevli personel için ekmek ve ekmek çeşitleri tebliğine göre, Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi önderliğinde hijyen eğitimi verilmiştir. Bu kapsamda hem fırıncı esnafımızın bir takım mağduriyetleri giderilecek, hem de Ereğlili hemşehrilerimize daha iyi şartlarda imal edilen sağlıklı ekmekler yedireceğiz."

Muhabir: Hasan Hüseyin Alemdar / İbrahim Yozoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: