Ereğli'de Kar Önlemleri Alındı

Zonguldak Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, olası ağır kış şartlarına karşı özel idare ekiplerinin hazır halde...

Zonguldak Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, olası ağır kış şartlarına karşı özel idare ekiplerinin hazır halde beklediğini bildirdi.

Çay, yaptığı açıklamada, bu sezon özel idareye ekip ve ekipman takviyesi yapıldığını söyledi. Ekiplerin 24 saat odaklı çalışmalara hazır halde bekletildiğini anlatan Çay, “Özel idare ekiplerimizi kış aylarına hazır hale getirdik. Ekip ve ekipman takviyelerini de yaptık. Dolayısıyla ekiplerimiz 24 saat hizmet verecek şekilde bekliyor. Geçen yıl yoğun kar yağışı yaşanmıştı. Bu nedenle açılan köy yolları kısa süre sonra kapanıyordu. Buna rağmen ekiplerimiz mevcut ekipmanlarla mücadelesini sürdürmüştü. Tabi bu yıl da kar yağışının mevcut durumuna göre 3 greyder, bir dozer ile benzer kepçe ve diğer iş makineleriyle hazır vaziyette bekliyor. Amacımız, vatandaşlarımızın ulaşımlarını en seri şekilde sağlamaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: