Ereğli'de Karma Resim Sergisi Açıldı

Ereğli ilçesinde sanatçılar Ayşenur Yaman, Emel Yüce, Güllühan Bakar ve Leyla Altan tarafından karma resim sergisi açıldı.

Ereğli ilçesinde sanatçılar Ayşenur Yaman, Emel Yüce, Güllühan Bakar ve Leyla Altan tarafından karma resim sergisi açıldı. Erdoğan Keskin Resim Atölyesi Sahibi Erdoğan Keskin, Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu'ndaki etkinlikte yaptığı konuşmada, atölyelerine bağlı faaliyetlerini sürdüren ressamların eserlerinin ilgi görmesinden memnun olduklarını söyledi. 68 yağlı boya tablonun yer aldığını serginin açılışına Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve sanat severler katıldı. Serginin 11 Kasım'a kadar açık kalacağı bildiridi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: