Ereğli’de Osmanlı Çileği Masaya Yatırıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğliler Derneği Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğliler Derneği Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Derneğini ziyaret etti.

Kdz. Ereğliler Derneği Başkanı Noyan Keskin beraberinde dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kdz. Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Derneğini ziyaret etti.

Osmanlı Çileğinin yaygınlaştırılması için ortak hareket etme kararının alındığı ziyarette konuşan Kdz.Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin Kdz.Ereğli’de üretimi giderek düşüş gösteren Osmanlı Çileğinin yeniden arttırabilmek için çaba içerisine gireceklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren çeşitli projeleri hayata geçirebilmek için yönetim kurulu üyelerimiz ile karar aldık. Bu bağlamda bölgemizin simgesi haline gelen ve üretimi giderek düşüş gösteren Osmanlı Çileğinin bölgemizde yaygınlaştırılması için Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Derneği yöneticilerini bu toplantımıza davet ettik, inşallah birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Kdz.Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma ve Üreticilerini Koruma Derneği Başkanı Mehmet Özhan’da Kdz.Ereğlililer Derneği’ne teşekkür ederek, “Biz dernek olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: