Ereğli’de Otomobil Bisiklet Kullanan Çocuğa Çarptı: 1 Yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk yaralandı. Yaralı ambulans ile Ereğli Devlet...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk yaralandı. Yaralı ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza bugün 11.30 sularında Bağlık Mahallesi Şair Abay Kunanbay Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre 67 AV 046 plakalı otomobil sürücüsü Adalet Aydın (48) İzmirlioğlu İlköğretim Okulu önünde karşısına bisikleti ile aniden çıktığını iddia ettiği Ata Demir’e çarptı. Sürücü Adalet Aydın küçük çocuğa çarptıktan sonra park halindeki 67 LE 936 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kaza sonrasında mahalle halkının haber verdiği 112 ekipleri yaralı Ata Demir’e yaptığı ilk müdahalenin ardından tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük Ata’nın bisikleti ise akrabaları tarafında olay yerinden kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan Ata Demir’in kafatasında çatlak olduğu ve yapılacak olan tetkiklerden sonra sağlık durumunun netleşeceği öğrenildi. Sürücü Adalet Aydın ise ifadesi alınmak üzere Bağlık Polis Merkezi'ne götürüldü. Kazada hasar gören 3 otomobil çekici ile kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: