Ereğli'de Ramazan Eğlenceleri

Ereğli Belediyesinin ilk olarak Toros Mahallesinde "Sevdamız Ereğli" adıyla başlattığı Ramazan etkinlikleri devam ediyor.

Ereğli Belediyesinin ilk olarak Toros Mahallesinde "Sevdamız Ereğli" adıyla başlattığı Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Ereğli Belediyesi tarafından ikincisi Eti Mahallesinde düzenlenen ramazan eğlencesine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, mahallesi sakinleriyle buluşarak, etkinlikleri izledi. Oprukçu, yaptığı konuşmada, ramazan ayı gibi kutlu bir ayda Ereğli halkıyla bir ve beraber olanın mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. Bu ayda mutlu günler yaşamak adına organize edilen ramazan etkinliklerine devam ettiklerini belirten Oprukçu, şunları kaydetti: "Biz göreve geldiğimiz günden beri güler yüzle hizmet sunarken, kendimize yapılmasını istemediğimiz hiçbir muameleyi hemşehrilerimize yapmadık. Ereğli'de içten içe düşmanlık edenlerin bile çalışmadı diyemeyeceği bir dönemi geride bıraktık. Başarılarımızın altında yol arkadaşlarımın çok büyük emeği var. Onlar da benimle yokluğu yaşadılar. Hepimiz, çocuklarımızın geleceğini sağlıklı olarak inşa etmek için ele ele tutuşmak zorundayız. Ereğli’nin huzurlu bir şehir olması için gayret sarf etmemiz lazım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: