Ereğli'de Uyuşturu Operasyonu: 10 Gözaltı

Şafak NEGÜZEL/ EREĞLİ Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik

Şafak NEGÜZEL/ EREĞLİ Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Narkotik Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Sabah 5 ayrı ev ve işyerine baskın yapıldı. Özel eğitimli köpek 'Dark' ile yapılan aramalarda bulunan uyuşturucu maddelere el konuldu. 10 kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin ilk ifadeleri doğrultusunda operasyonu genişleten ekipler, şehir mezarlığında arama yaptı. Şüphelilerden birisinin uyuşturucuyu sakladığını söylediği mezarlıktaki istinat duvarının bulunduğu bir miktar uyuşturucu bulundu.
Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün karşısındaki otoparkta atkı, şapka, şemsiye gibi eşyaların satıldığı M.O.'ya ait minibüste de arama yapıldı. Köpek ile yapılan aramada minibüste bir suç unsuruna rastlanmadı.
Gözaltına alınan şüphelilerin polisteki sorgusu sürerken, operasyonun devam edeceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: