Ereğli'de Yangın Ve Deprem Tatbikatları

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, ilçede bulunan okullarda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürü Muhammet Ali Ateş, ilçede bulunan okullarda deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Ateş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli İtfaiyecileri Doğa Sporları Arama ve Kurtarma Derneği (ERİDAK) işbirliğiyle gerçekleştirilen tatbikatlarda öğrencilere deprem, yangın ve benzeri felaketlerinden korunma yollarının uygulamalı olarak anlatıldığını söyledi.

Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında eğitim tatbikatları gerçekleştirdiklerini ifade eden Ateş, "İlçe genelindeki okullarda hafta boyunca uygulamalı eğitim verilmeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimizi yapılacak olan tatbikatları çok iyi izlemelerini ve ciddiye almalarını istiyoruz. Amacımız deprem ülkesi olduğumuz için bölgemizde öğrencilerimize bu bilinci aşılamak. Yaptığımız her tatbikat büyük ilgi görüyor. Yetişen itfaiye ekiplerimizde bu tatbikatlarda hünerlerini ortaya koymaktadırlar" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: