Ereğli'deki Gıda Zehirlenmesi Şüphesi

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde, yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 48'e yükseldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde, yemek yedikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılan öğrenci sayısı 48'e yükseldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çaylıoğlu beldesinde Şehit Madenciler İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere, özel bir yemek şirketince sulu sıcak yemek dağıtılmasının ardından 25 öğrencinin baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı şikayetiyle beldede bulunan sağlık ocağı ile Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığını anımsattı.

Reklam
Reklam

Gıda zehirlenmesi şüphesiyle 23 öğrencinin daha hastanelere başvurduğunu ifade eden Özbek, "Zehirlenmenin neden kaynaklandığı yapılacak tahliller sonucu kesinliğe kavuşacak. Hastaların ilk muayene bulguları gıda zehirlenmesi izlenimi veriyor. Konuyla ilgili müfettiş görevlendirildi. Öğrencilerimizden 6'sı taburcu edildi. 42 öğrencinin tedavileri sürüyor" diye konuştu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Çaylıoğlu beldesinde bulunan Şehit Madenciler İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere, öğlen özel bir yemek şirketince hazırlanan taze fasulye ve makarnadan oluşan sulu sıcak yemek dağıtılmış, yemeklerini yedikten kısa süre 25 öğrenci baş dönmesi ve mide bulantısı rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye kaldırılmıştı.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş-Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: