Ereğli'deki Köprülü Kavşak Çalışmaları

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Devrek yol ayrımında köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla trafik akışının düzene

Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Devrek yol ayrımında köprülü kavşak çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasıyla trafik akışının düzene gireceğini bildirdi.

Candan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan'ın girişimleriyle Devrek yol ayrımı güzergahında başlatılan köprülü kavşak çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte trafik akışının düzene gireceğini söyledi.

Milletvekili Candan'a girişimleri için teşekkür ettiğini ifade eden Civelek, "Devrek yol ayrımı trafik yoğunluğunun ciddi olarak yaşandığı bir yerdi. ERDEMİR Fabrikalarına işe giriş ve çıkışlarda yaklaşık bir saatte burası çözülüyordu" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: