-Ereğli'ye Yeni Adliye Binası

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Ereğli Adliyesi, yeni yerine taşınmasıyla daha rahat ve kaliteli hizmet verecek" dedi. 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Ereğli Adliyesi, yeni yerine taşınmasıyla daha rahat ve kaliteli hizmet verecek" dedi. Candan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hastane Caddesi'nde hizmet verecek olan yeni adliye binasının, 12 bin metrekarelik alana inşa edildiğini belirtti. Çalışmalara geçen yıl başlandığını ve 8 Milyon 259 bin lira sözleşme bedeliyle ihalesinin gerçekleştirildiğini ifade eden Candan, "Bu yıl içerisinde proje tamamlanarak teslim edilecek. Biz de çalışmaları yakından takip ediyoruz. Halkımız bu yıl yeni adliye sarayına kavuşacak. Ereğli Adliyesi, yeni yerine taşınmasıyla daha rahat ve kaliteli hizmet verecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: