Eren Derdiyok resmen Galatasaray'da ! İşte Eren'in Galatasaray'a maliyeti

Bir süredir anlaşmaya çalıştığı Kasımpaşalı yıldız oyuncu sonunda Galatasaray ile 3 yıllık imzaladı. Eren Derdiyok resmi imzayı bugün attı. İşte Eren Derdiyok'un Galatasaray'a maliyeti.

Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok, kendisi sarı kırmızılı renklere bağlayan imzayı attı.

Sarı kırmızılılar, Eren Derdiyok'la 3 yıllık sözleşme imzaladığını, Kasımpaşa'ya da bonservis olarak 4 milyon euro verildiğini açıkladı.

Galatasaray ile 3 yıl sözleşme imzalayan Eren Derdiyok basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Golcü futbolcu Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini ancak Galtaasaray'dan teklif gelmesiyle birlikte kendisi için yönün belli olduğunu söyledi.

Eren Derdiyok kimdir ?

Reklam
Reklam

Yıldız futbolcu Eren Derdiyok, 12 Haziran 1988 senesinde İsviçre’nin Basel şehrinde hayata gözlerini açtı. futbolculuk kariyerine 2004 senesinde Old Boys’ta başlayan ve 2006 sezonunda Basel forması terleten ardından 2009-2012 senelerinde Almanya Ligi’nin başarılı takımı Bayer Leverkusen’de forma giyen oyuncu 2012 senesinde 1899 Hoffenheim takımına transfer oldu ardından burada istediğini bulamayan Eren Derdiyok 2013-2014 senesinde yeniden Bayer Leverkusen’e transfer oldu ve ardından 2014 senesinde Kasımpaşa takımının formasını terletmeye başladı.