Erenler Anadolu Lisesinden Ders Amaçlı Doğa Gezisi

  Sakarya Erenler Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, coğrafya dersi kapsamında tektonik göllerden Sülüklü'ye gezi düzenledi.

Sakarya Erenler Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, coğrafya dersi kapsamında tektonik göllerden Sülüklü'ye gezi düzenledi. Coğrafya öğretmenleri Nuray Yalçın ve Burcu Köse'nin önderliğinde Sülüklü Göl'ü ziyaret eden öğrencilere tektonik göllerin özellikleri anlatıldı. Yalçın, "Dersimiz kapsamında yaptığımız gezide ekosistem ve biyo-çeşitlilik konularında öğrencileri bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Görerek eğitimin faydalı olacağını düşünüyorum. Öğrencilerimizin tabiatla iç içe olması dersimizin anlaşılmasını kolaylaştırıyor" dedi. Sakarya'nın doğal güzelliklerini eğitim kapsamında görerek öğrenen öğrenciler, geziden memnun kaldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: