Erenler Belediye Başkanı Öztürk:

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, bilgi evinin çocukların ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağladığını söyledi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, bilgi evinin çocukların ve gençlerin sosyalleşmesine katkı sağladığını söyledi.

Bilgi evi olarak hizmete sunulan Erenler Belediyesi eski hizmet binasını gezen Öztürk, burada yaptığı konuşmada, bilgi evinin hizmete girmesiyle çocukların gelişimine katkı sunduklarını vurguladı.

"Bilgi evimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine büyük katkı sağlamaktadır" diyen Öztürk, "Amacımız çocuklarımızın sosyal yönlerinin farkına varmak, bu yönlerini daha iyi kullanmaları için onlara destek olmaktır. Bilgi Evi ve Halk Eğitim Merkezi bir çok özel kuruluşların ayarında eğitim hizmeti vermektedir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar da bilgi evinin zeki ve bilgili ekonomik durumu olmayan gençlere özel kuruluşlar standardında hizmet verdiğini kaydetti.

Muhabir: Salih Eren

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: