Erenler'de İlksan İlçe Temsilciliği Seçimleri

Kısa adı İLKSAN olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı'nın Sakarya geneli ilçe...

Kısa adı İLKSAN olan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı'nın Sakarya geneli ilçe temsilciliği seçimleri tamamlandı.

Sakarya genelinde 16 ilçede saat 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleşen seçimlerde Erenler ilçesinde 3 aday yarıştı. Erenler İlköğretim Okulu'nda yapılan ve ilçeye bağlı ilköğretim okullarında görev yapan sınıf öğretmenlerinin oy kullandığı seçimlerde, oy verme işleminin ardından yapılan oy sayımlarına göre TEV Esat Egesoy-Bedia Başgöz İlköğretim Okulu Müdürü Ufuk Kara 51 oy alarak İLKSAN ilçe temsilcisi olurken, Mehmet Gölhan İlköğretim Okulu Müdürü Alim Uzun 47 oy, Ali Dilmen İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni M. Ali Demirhan 5 oy aldı.

Reklam
Reklam

Erenler'deki seçimlerde toplam 104 oy kullanılırken 1 oy da geçersiz sayıldı. Seçimlerle belirlenen diğer ilçe temsilcileri ile yapılacak toplantıda İLKSAN il temsilcisi seçilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: