Erenler'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, teknolojiye ve yaşam kalitesine uygun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, teknolojiye ve yaşam kalitesine uygun kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduklarını bildirdi.

Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın afet riski altındaki alanların dönüştürülmesine yönelik çalışmalara başladığını kaydetti.

Küpçüler ve Yenimahalle bölgeleri için firmalarla görüşmelere başladıklarını belirten Öztürk, "İlçemiz, şehrimizin iki ana giriş kapısı üzerinde olduğundan dolayı bu şehrimizin vitrini konumundadır. Dolayısıyla günümüz teknolojisine, yaşam kalitesine uygun, sosyal donatılarının ihtiyacı karşılayacak nitelikte bir değişime, dönüşüme ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Öztürk, Erenler'i estetik görünüme sahip bir bölge haline getirmeyi istediklerini kaydederek, şunları bildirdi:

"Kentsel dönüşüm ve gelişim, toplumun her kesiminden bireyin hayatını derinden etkileyecek, bireylere yeni bir hayat tarzı sunacak, sosyal ve kültürel yapısını daha da geliştirecek, teknik ve sosyal projelerle ortaya konulmalıdır. Aynı zamanda kentsel dönüşüm ve gelişim bir şehrin kurtuluşunun mutlak reçetelerini ortaya koyar nitelikte olmalıdır."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: