Erfelek'te Kaçak Su Kullanımı Denetimleri

SİNOP (AA) - Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, yaptıkları denetimler sonucu  kaçak su kullanımını sona erdirdiklerini bildirdi.

Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, yaptıkları denetimler sonucu kaçak su kullanımını sona erdirdiklerini bildirdi. Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, su sorununun kendileri için çok önemli olduğunu ve ilçede kaçak su kullanımının yaygın olduğunu tespit ettiklerini söyledi. İlk göreve geldiği yıllarda yaptıkları tespitlerde ilçede yüzde 40'a varan abonesiz su kullanımı olduğunun anlaşıldığını belirten Şimşek, "Yaptığımız denetlemeler ve belediye anonslarıyla vatandaşları uyararak abone olmak için belediyeye müracaat etmelerini sağladık. Yaptığımız bu denetimlerde gördük ki bazı yerlerde su saati olmadığı gibi bahçe suluyorlar. Bunlara su saatleri takıldı, bugünden itibaren abone bağlantısı olmayan kalmadı. Böylece kaçak su kullanımının önüne geçtik" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: