Ergani Kaymakamı Yılmaz, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni Ziyaret Etti

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

Ergani Kaymakamı Erdinç Yılmaz, Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey ve okul yöneticileriyle incelemelerde bulunan Yılmaz, pansiyon ve yemekhaneyi denetledi.

Okul Müdürü Rıza Yıldız'dan bilgi alan Yılmaz, okulun eksikliklerin giderilmesi konusunda yapılabilecek çalışmaları değerlendirdi.

Öğrencilerle sohbet eden Yılmaz, daha sonra öğretmenlerle yaptığı toplantıda, sorunlu öğrencilerin aileleriyle görüşülmesi gerektiğini belirtti.

Okulların fiziki şartlarının yenilenmesi konusunda, en önemli görevin öğretmenlere düştüğünü ifade eden Yılmaz, "Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin de performanslarını en verimli şekilde ortaya koyarak, ilçemizin eğitim seviyesini yükselteceklerine ve mevcut durumdan daha ileriye götüreceklerine inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ekrem Senvar / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: