Ergani'de Arıcılık Kursu Sürüyor

Ergani Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde arıcılık kursunun devam ettiği bildirildi.

Ergani Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde arıcılık kursunun devam ettiği bildirildi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Eroğlu, yaptığı açıklamada, çiftçilere yönelik eğitim hizmetlerini sürdürdüklerini, bu kapsamda arıcılık kursu düzenlediklerini belirtti.

Geçen yıl kursa katılan 35 kişinin sertifikalarını aldığını, 30 kursiyerin eğitiminin de sürdüğünü ifade eden Eroğlu, "Bu eğitimlerle kursiyerleri üretim sezonuna hazırlamayı hedefliyoruz. Kursta arıcılıkla ilgili teknik bilginin yanı sıra modern arıcılıkta kullanılan çeşitli tarımsal aletler tanıtılıyor. Kursta ayrıca güncel iletişim araçlarından da yararlanılarak sesli ve görüntülü cihazlar kullanılıyor. Eğitimi tamamlayan kursiyerlere de sertifika veriyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ekrem Senvar / İbrahim Yakut

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz