Ergani'de Geçici Işçilerin Görev Yerleri Belirlendi

Ergani ilçesinde geçici işçilerin görev yerleri belirlendi.

Ergani ilçesinde geçici işçilerin görev yerleri belirlendi.

Kaymakamlık, İşkur İl Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında alınan geçici işçilerin görev yerinin belirlenmesi amacıyla Şehit Öğretmen Aynur Sarı İlköğretim Okulu'nda toplantı yapıldı.

Toplantıda, başvurucu 951 kişiden inceleme ve tahkikat sonrasında elenerek 330'a düşen işçilerin görev yapacakları yerler tespit edildi.

Kaymakam Erdinç Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, bu çerçevede çalışmak isteyen herkesin görevini layıkıyla yapması gerektiğini belirterek, "İşe gelmeme diye bir şey yok. Kabul etmiyorum. İşe gelmediği takdirde ilişkisini keseceğiz. Yerine başkasını alacağız. Dolayısıyla görev verdiğimiz arkadaşlar görevlerini bulunması gereken saat içinde işlerini yapmaları gerekir. Görev başında bulunmaları gerekiyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kurdukları komisyon ile haftada 3 kez denetim yapacaklarını, işe gelmeyenler hakkında işlem yapılacağını anlatan Yılmaz, herkesin işinin karşılığını vermesi gerektiğini bildirdi.

Muhabir: Ekrem Senvar / Nurten Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: