Ergani'de Okul Sütü Dağıtımına Başlandı

Okul sütü dağıtımı Ergani'de de başladı.

Okul sütü dağıtımı Ergani'de de başladı.

Inkılap İlköğretim Okulu'nda başlayan dağıtıma Kaymakam Erdinç Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Atabey de hazır bulundu.

Yılmaz, ilçe genelinde 7 bin 315 ilkokul, bin 414 ana sınıfı öğrencisine yeniden süt dağıtımı yapılacağını belirterek, bu programla öğrencilere süt içme alışkanlığını kazandırmış olacaklarını kaydetti.

Öğrencilerin dengeli beslenmelerini sağlamak istediklerini belirten Yılmaz, "Bu çalışma daha öncede olduğu gibi Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve sağlık kuruluşlarıyla ortaklaşa hazırlanacak. Okul Sütü Programı, 2012-2013 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, boyunca uygulanacak. Haftanın 3 günü her öğrencimiz 200 mililitre ambalajlı süt içmiş olacak" dedi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Yılmaz daha sonra öğrencilere sütün yararlarını anlattı.

Muhabir: Ekrem Senvar / Meral Özdemir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: