Erganispor'da Ekrem Senvar'ın Istifası Kabul Edilmedi

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden ve sezonu ikinci olarak tamamlayan Erganispor'da Basın Sözcüsü Ekrem Senvar'ın istifası yönetim

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup'ta mücadele eden ve sezonu ikinci olarak tamamlayan Erganispor'da Basın Sözcüsü Ekrem Senvar'ın istifası yönetim kurulu kararıyla kabul edilmedi.

Erganispor Kulüp Başkanı Cemal Dolu, yaptıkları yönetim kurulu toplantısında Ekrem Senvar'in istifasını değerlendirdiklerini söyledi.

Dolu, "Basın Sözcümüz Ekrem Senvar, sorumluluk gereği istifa kararı aldı. Bu karara üzüldük. Ama yaptığımız yönetim kurulu toplantısında istifa kararını kabul etmedik. Sevdiğimiz ve Erganispor'a yararlı olacağına inandığımız arkadaşımızla yolla devam etmeyi uygun bulduk. Bu nedenle Ekrem Senvar görevinin başındadır" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Çakan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz