"Ergenekon" Davası

Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Demokratikleşme Komisyonu Başkanı Avukat Mehmet Erensoy, "Bu ülkede Danıştay'ı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru

Avrasya Hukuk ve Demokrasi Derneği Demokratikleşme Komisyonu Başkanı Avukat Mehmet Erensoy, "Bu ülkede Danıştay'ı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru iktidarları görevden uzaklaştırmaya çalışan yapı ve yapıların karşısındayız" dedi.

Erensoy, yaptığı yazılı açıklamada, "Ergenekon" davasında savcının verdiği mütalaayla sürecin devam etmekte olduğunu belirterek, adalet önünde herkesin sorumluluğu olduğu ve suç işleyen herkesin yargılanması gerektiğini vurguladı.

Türkiye'nin darbeden, çeteden, illegal yapılardan kurtulması gerektiğini kaydeden Erensoy, aksi halde ülkenin birinci sınıf bir demokrasiye geçme şansının olmayacağını savundu. Erensoy, "Avrasya Hukuk Ve Demokrasi Derneği olarak bu ülkede Danıştay'ı basacak kadar ülkede kaos estiren, meşru iktidarları görevden uzaklaştırmaya çalışan yapı ve yapıların karşısındayız" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: