Ergenekon Davası Sanığı Albay Dursun Çiçek’in Kızından Jandarmaya Tepki

Ergenekon davası öncesi geniş güvenlik önlemleri alınırken, giriş için bir süre kapıda bekletilen Albay Dursun...

Ergenekon davası öncesi geniş güvenlik önlemleri alınırken, giriş için bir süre kapıda bekletilen Albay Dursun Çiçek’in kızı jandarmaya tepki gösterdi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Ergenekon davasının bugün 276. duruşması görülüyor. 20 Ekim 2008'de başlayan davada savcıların, aralarında CHP Milletvekilleri Mehmet Haberal ile Mustafa Balbay, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve İşçi Partisi (İP) Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de yer aldığı 67'si tutuklu 275 sanık hakkındaki görüşünü açıklaması bekleniyor.

Reklam
Reklam

Duruşma öncesi jandarma ekipleri Silivri Cezaevi önünde geniş güvenlik önlemi aldı. Duruşma salonu önüne kimse alınmazken, destek için gelenler uzak bir noktada bekletildi. Duruşma salonuna sanıkların birinci derece yakınları ve avukatları ile gazeteciler dışında kimse alınmadı. Girişlerde uzun kuyruklar oluşurken, sanıklardan Albay Dursun Çiçek’in kızı ve avukatı İrem Çiçek, annesiyle birlikte kapıda bekletilince jandarmaya tepki gösterdi. Çiçek bir süre sonra içeri alındı.

CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal ve İlhan Cihaner ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da duruşmayı izlemek için salona geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: