Ergenekon Davasında Sanıklara Ağırlaştırılmış Müebbet İstenmesi

Ergenekon Davası’nda tutuklu sanıklardan bazılarına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmesi Kayseri’de protesto edildi.Mimar Sinan Parkı...

Ergenekon Davası’nda tutuklu sanıklardan bazılarına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmesi Kayseri’de protesto edildi.

Mimar Sinan Parkı önünde toplanan İşçi Partisi, Türkiye Gençlik Birliği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri Ergenekon Davası sanıklarına ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenmesine sloganlar ile tepki gösterdi.

Tutuklu sanıklardan emekli astsubay Oktay Yıldırım’ın eşi Ayşegül Yıldırım bir açıklama yaparak, “Burada fazla kalabalığın olmaması beni dünden daha çok üzdü. Keşke bu meydanı daha fazla kişilerle doldurabilseydik. Şu an o gündür. Daha çok olmamız gerekiyor. Kalabalığa en fazla ihtiyaç duyduğumuz zamandayız. Binlerin buraya toplanması gerekiyor. İnsanlar artık uyansın. Silivri’de kahramanlar yatıyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ergenekon sanıklarının sindirilemeyeceğini belirten Yıldırım, “Silivri odalarında hala bu ülke nasıl kurtulacak? Neler yapılması gerekiyor? Bunlar konuşuluyordur. Ziyaret günlerimiz de bile bunlar konuşuluyor. İnsanlar birazcık bilgilensin. O insanları kimse susturamayacak. Orada yatan insanları kimse sindiremeyecek” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: