Ergenekon Davasının Tutuksuz Sanıkları Savunma Yapıyor

Ergenekon davasında, tutuksuz sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarının alınmasına devam ediliyor. Bugünkü duruşmada Yalçın...

Ergenekon davasında, tutuksuz sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarının alınmasına devam ediliyor. Bugünkü duruşmada Yalçın Küçük ve Erol Manisalı'nın da aralarında bulunduğu 15 tutuksuz sanık savunmasını tamamladı.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davasında tutuksuz sanıkların esas hakkındaki mütalaaya karşı savunmalarının alınmasına devam edildi. Yalçın Küçük ile Erol Manisalı’nın yanı sıra eski savcı Ertaç Giray ve Merdan Yanardağ’ın da aralarında bulunduğu 15 kişi esas hakkındaki beyanda bulundu.

Reklam
Reklam

Eski bir savcı ve 40 yıllık hukukçu olduğunu belirten Ertaç Giray, "Ergenekon diye bir örgütün olmadığını biliyorum.” dedi. Bir dönem avukatlığını yaptığı kişilerle ilişkisinin örgütsel ilişki olarak değerlendirildiğini belirten Giray, beraatini talep etti.

Saat 17.40'da, hazır bulunan sanıkların savunmalarının alınması işlemi tamamlandı. Duruşma, yarına ertelendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: