Ergin Ataman: Son 3 Dakikada Şampiyon Olduğumuzu Sandık Ve Strese Girdik

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 5. maçında Anadolu Efes'e 84-82 yenilen Beşiktaş Milangaz'da Antrenör...

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 5. maçında Anadolu Efes'e 84-82 yenilen Beşiktaş Milangaz'da Antrenör Ergin Ataman,"Basketbol böyle bir oyun işte. Maç bitmeden 3 dakika kala şampiyon olacağımızı düşündük. Buda bizi strese soktu ve hatalar yapmaya başladık bu sayede de Anadolu Efes'i maça ortak ettik" dedi.

Basketbolda böyle maçların olduğunu kaydeden Ataman, "Son salisede koç Illias Zouros oyunu güzel çizmiş, biz ise uyuduk. Hiç oynamayan bir oyuncunun bir saniyeden az süre kala size basket atacağını düşünemiyorsunuz. Pazartesi bu işi kendi saha avantajımızla bitirmek istiyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş Milangazlı oyuncu Mehmet Yağmur ise "Nasıl bir hata yaptığımızı anlamadım" diyerek, ''Ancak avantaj hala bizde. İnşallah bir sonraki maçta şampiyonluğumuzu kutlarız'' diye konuştu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Antrenörü Illias Zouros, bugün bu maçta kazanmayı hak ettiklerini söyleyerek, karşılaşmada oyuncularının büyük bir karakter ortaya koyduğunu belirtti. Zouros, "Bugün maçı kazanmayı hak ettik çünkü daha iyiydik. Oyun bu noktaya zaten hata sonucu gelmişti" dedi.

Zouros, karşılaşmanın 3. periyotunun sonunda aldıkları molanın ardından sahada 4 kişi olmalarına rağmen teknik komiserin oyunu durdurmadığını da kaydederek, "Basketbol 5'er kişiyle oynanır, 4 kişiyle değil" ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: