Ergin Saygun’un Durumuna İlişkin Açıklama

‘Balyoz Planı’ davası kapsamında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve sağlık sorunları nedeniyle dün tahliye...

‘Balyoz Planı’ davası kapsamında 18 yıl hapis cezasına çarptırılan ve sağlık sorunları nedeniyle dün tahliye edilen emekli Orgeneral Ergin Saygun’un hayati fonksiyonlarının normal seyrinde devam ettiği bildirildi.

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği İstanbul Bakırköy Bölgesi Genel Sekreteri Doç. Dr. İhsan Bakır, Ergin Saygun’un sağlık durumuna ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bakır, “7 Şubat 2013 tarihinde İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde açık kalp ameliyatı ile kalp kapağı değiştirilen emekli Orgeneral Ergin Saygun’un hayati fonksiyonları normal seyrinde devam etmektedir. Ergin Saygun’un tedavisi, Kalp Damar Cerrahisi Yoğun Bakım Ünitesi’nde sürdürülmektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: