Erginer: Çaykur Rizespor Maçından 3 Puanla Ayrılacağız

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi....

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, hafta sonu oynayacakları Çaykur Rizespor maçından 3 puanla ayrılacaklarını söyledi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Erginer, Boluspor deplasmanından 3 puanla döndüklerini hatırlatarak, “Şimdi önümüzdeki Çaykur Rizespor maçına bakıyoruz. Bizim için her maç önemli. Yine çok iyi hazırlanıp sahamızda ve seyircimizin önünde 3 puan almak istiyoruz. Bolu'dan galip gelmeseydik, bu maçın önemi daha büyük olurdu. Şu anda bu maça odaklandık. Önümüzde üç dört günlük süre var.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziraat Türkiye Kupası 4. turda karşılaşacakları Sivasspor'u şimdiden düşünmediklerini söyleyen Teknik Direktör Erginer, ancak kupa maçlarının tarihleri belirlenirken diğer oynayacakları maçların da dikkate alınması gerektiğini vurguladı. Sivasspor ile kupa maçının hemen ardından, hazırlanma fırsatı bulamadan ligde Denizlispor maçına çıkmak durumunda kalacakları gerekçesiyle TFF'ye kupa maçı tarihinde değişiklik yapılması için başvurduklarını belirten Erginer, taleplerinin reddedildiğini aktardı. Erginer, Çaykur Rizespor maçı için takımda Yasin'in sakatlığı dışında eksik ya da cezalı oyuncu bulunmadığını bildirdi.

Manisasporlu futbolcu Eray Ataseven de Çaykur Rizespor'un ligdeki önemli rakiplerden biri olduğunu, bu maçta gol atmayı istediğini, taraftarlarının desteğiyle bu maçı da kazanacaklarına inandığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: