Ergün: Amacımız, Şehirleri Ve Ülkeyi Zenginleştirmek

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, amaçlarının, şehirleri ve ülkeyi zenginleştirmek olduğunu bildirdi. Ergün,...

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, amaçlarının, şehirleri ve ülkeyi zenginleştirmek olduğunu bildirdi. Ergün, potansiyeli olan illerin bunu daha hızlı gerçekleştirebileceğini söyledi.

Bakan Ergün, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü makamında ziyaret etti. Ergün, burada yaptığı konuşmada, Manisa’nın şehzadeler şehri olarak tarihte çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Ergün, çok önemli şahsiyetler yetiştiren bu şehrin, geleceğe de güvenle bakması gerektiğini kaydetti.

Manisa Organize Sanayi Bölgesi (MSOB)'nin büyük önem taşıdığını, Turgutlu, Salihli ve Akhisar'daki organize sanayi bölgelerinin eksiklerinin giderilmesi için de çalıştıklarını dile getiren Ergün, “Amacımız, şehirlerin ve ülkenin zenginleşmesi. Potansiyeli olan iller bunu daha hızlı gerçekleştirebilir.” dedi.

Reklam
Reklam

Manisa’da otomotiv test merkezi kurulması talebine ilişkin değerlendirmede bulunan Ergün, “Alternatif illerin her biri değerlendiriliyor. Manisa’nın da potansiyeli var. Popülizm yapacak değiliz. Rasyonel olan neyse onu yapacağız.” diye konuştu.

Manisa Valisi Daşöz de bakanlığın, bölgedeki organize sanayi bölgelerine verdiği destekten dolayı Ergün'e teşekkür etti. Daşöz, Bakan Ergün'e, Manisa’nın yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: