Ergun Gürsoy: "Hagi başarılı oldu"

İSTANBUL (İHA) - Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, istifa eden Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin mevcut kadro ve olanaklarla başarılı olduğunu söyleyerek, "Belki bir gün Türkiye'ye döner, tekrar Galatasaray'da çalışır" dedi.

Pertevniyal Lisesi'nde düzenlenen ödül törenine katılan Galatasaray 2. Başkanı Ergun Gürsoy, basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Hagi'nin Galatasaray'a gelişinin de gidişinin de bilgileri dahilinde olduğunu ifade eden Ergun Gürsoy, "Hagi bu takıma gelirken 5-6 yıl kalma niyetindeydi. İşe o hızla başladı. Zaman zaman arızalar oldu, ama yönetim olarak bunları dışarı sızdırmamaya çalıştık. Bence Hagi, bu takım ve olanaklarla başarılı olmuştur. Ligde son 2 haftaya girilirken bile Galatasaray şampiyonluğu kovaladı. Hagi ayrıca, Türkiye Kupası gibi önemli bir organizasyonda Fenerbahçe gibi önemli bir rakibi 5-1 yenmemizi sağlamıştır. Bunun için Hagi'ye çok teşekkür ediyoruz. Hagi, Galatasaray'a gelen teknik direktörlerin bir halkasıdır. Galatasaray, Hagi'yi hiçbir zaman unutmayacak. O bizim evladımızdır. Belki bir gün Türkiye'ye döner, tekrar Galatasaray'da çalışır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Belçikalı teknik adam Eric Gerets'in, görüştükleri birkaç teknik direktörden biri olduğunu belirten Gürsoy, Gerets ile anlaşabileceklerini söyledi. Gürsoy, gönlünün, yıldız futbolcular Zidane ve Figo'dan birinin bu takımda yer almasını istediğini sözlerine ekledi.